15 FAVORITES IN JUNE (FESTIVAL EDITION)

#RF17 + HIGHS AND LOWS

wearemad-message-festival-mbym-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det har været en god og lidt våd Roskilde Festival for mit vedkommende. Torsdag da min kæreste og jeg ankom til pladsen var vejret ret fint, lunt og egentlig perfekt festival-vejr. Efter at have tjekket ind i Get A Tent Central, mødtes vi med nogle venner og hørte Future Island på Arena tilsat burgere og aperol spritz. Omkring kl. 19.30 teamede jeg op med dygtige Lasse for, at skyde billeder til min festivalkampagne med Message, som jeg har delt på Instagram i løbet henover festivalen. Som I også kan se resultatet af i dette indlæg.

Torsdag nat kom regnen så og den fortsatte mere eller mindre no-stop hele fredag. Det forhindrede os dog ikke i, at hoppe i gummistøvlerne og høre en masse musik. Vi fik set og hørt en del nye kunstnere bl.a. et virkelig fedt jordansk/palæstinensisk shamstep band samt noget københavnsk hard core i Klub RÅ, derudover hørte vi Father John Misty (eller bare Papadum Crispy), et Lorde nummer, lidt Trentemøller og sluttede af med legendariske Foo Fighters på Orange, som jeg have set rigtig meget frem til.

wearemad-message-festival-mbym-02

Lørdag begyndte trætheden, at melde sig så den stod på Vodka Redbull til Slowdive for, at få energi til resten af aftenen og natten. Da Ice Cube indtog Orange Scene brød solen endelig igennem skyerne og festivalens sidste aften ebbede ud med den smukkeste lyserøde himmel som backdrop. Vi udnyttede det gode vejr og spiste burritos i Art Zone udenfor Food Court efterfulgt af glam rock a la Arcade Fire og tysker techno og dakkedak leveret af Moderat/Modeselektor på Orange, inden vi takkede af med Spaghetti 50 inden vi dejsede om i teltet.

Læs også: Festival Diary: #RF16

wearemad-message-festival-mbym-04

HIGHS

 • Get A Tent Central, som er tilpas mageligt til min festival formåen.
 • Vodka Redbull.
 • Roskilde Festivals diversitet i bookinger, som netop er noget af det der gør den til en af verdens bedste festivaller.
 • At støde ind i gamle gymnasievenner, som tilfældigvis også bor i Get A Tent Central.
 • Igen. Flæskesandwich. Både Meyers og den grillede toast version fra Food Court.
 • Ny musik. Et godt eksempel var jordansk/palæstinensiske 47Soul, som satte gang i regndansen fredag eftermiddag på Apollo.
 • At komme hjem i bad og sin egen seng after 3 nætter i lille telt med mudder og fugtigt tøj.

LOWS

 • At Spaghetti 50 nu hedder Spaghetti 50 og ikke Spaghetti 40 (eller 35!), som den har heddet tidligere. Mon den kommer til, at hedde Spaghetti 100 når vi rammer 2020?
 • At man når at spise spaghetti bolo fra ovenstående bod 3 gange på 3 dage… Og at jeg egentlig også godt kunne spise det i dag.
 • At gå glip at Nas fordi man lige vil gå ned til teltet og skifte tøj, men ender med at blive for træt til at gå tilbage.
 • At Arcade Fire ikke lige havde budgetteret med lidt fyrværkeri lørdag aften på Orange Scene.

wearemad-message-festival-11wearemad-message-festival-mbym-05

denim dress MBYM suede jacket MBYM (COMING SOON) red slip-dress MBYM (COMING COON) striped dress MBYM 

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 FAVORITES IN JUNE (FESTIVAL EDITION)