UNDER THE WEATHER

LATELY #44

wearemad-lovechild-blazer-peonier


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er blevet tid til et tilbageblik fra de seneste uger, der bl.a. har budt på weekend i det Nordtyske, en stor (!) nyerhvervelse til stuen, sandwiches med både fisk og gris, en Roskilde Festival der var våd, men også helt fantastisk – hvilket skulle koste mig en dag i sengen igår. Helbredet har det heldigvis meget bedre i dag og tilbage står alle de gode minder stadig klare i erindringen.

Læs også: Lately #43

^^ Jeg matchede min røde blazer fra Lovechild 1979 med blå jeans og en t-shirt da turen gik til Flensborg sidste weekend i juni.

wearemad-mads-norgaard-la-merDer var dansk dynamit med i kufferten i form af nye striber fra Mads Nørgaard sammen med et par nye favoritter i toilettasken. 

wearemad-ilva-vesta-flensborgJeg forelskede mig i en sofa fra Ilva, som nu er vej hjem til Nørrebro og så spiste jeg min første fishbrötchen på havnen i Flensborg.

wearemad-hotel-hafen-flensborg Iført yndlingskjolen trillede hjem mod København med min lille carry-on trolley fra Victorinox og takkede af efter en hyggelig weekend med godt selskab.

wearemad-roskilde-festival-ilse-jacobsen-mbymJeg tog på Roskilde Festival med Message og sjappede rundt i mudderet i mine nye gummistøvler og den blomstrede kjole fra Gina Tricot.

wearemad-roskilde-festival-meyers-mbymJeg spiste flæskestegs sandwich fra Meyers og matchede campingpladsen i den smukkeste denimkjole fra MbyM.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDER THE WEATHER