LATELY #44

RETRO CLASSIC

wearemad-akari-vitra-uf3-q-objects-staircase


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


lamp ISAMU NOGUCHI rug BLOOMINGVILLE staircase sculpture OBJECTS vase ELLOS resting feet PAPER COLLECTIVE marfa car CECILIE NELLEMANN couch HOUSE DOCTOR pillow AYTM

Jeg er besat af Isamu Noguchi Akari japanske washi rispapirslamper, der fungerer som smukke lysende skulpturer til hjemmet. Den store standerlampe med prikker ville passe perfekt ind i vores nye stue når sofaen er på plads, som forresten er samme farve som modulet over. Generelt er jeg i højere grad bevæget mig hen mod 70’erne med flere varme farver, træ, rattan, bambus, luv, ryan, grønne planter i indretningen – dog helst uden at stilen bliver alt for retro, men mere klassisk – en kombination, som jo i virkeligheden også er super moderne lige i øjeblikket. Inden vi flytter det hele om herhjemme tror jeg dog, at det bliver nødvendigt med en alvorlig oprydning og sortering. Nå ja og så har jeg lige klikket dette tæppe hjem, da det bare passer bedre til en grøn sofa end det farvede jeg købte tidligere på året.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #44