PAJAMAS PARTY

SCREENSHOTS #7

instagram-screenshots-juli


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg har haft travlt med, at fange screenshots de sidste uger. Mit feed flyder over med inspirerede profiler i øjeblikket. Det er tydeligt at mærke, at der så småt er gået sommerferie i den og dermed også mere overskud. Hvilket giver mig blod på tanden, lyst til at rejse, læse og shoppe ikke mindst. Enjoy!

Læs også: Screenshots #6

wearemad-screenshots-instagram-07Jeg drømmer om en ny cykel og @wethepeoplestyle’s nye pragteksemplar rammer ret godt plet ift. hvad jeg har i tankerne og så måtte @maria_bernad’s smukke smykker fra Eyland rigtig gerne hænge om min hals✋🏻

wearemad-screenshots-instagram-03@lizzyvdligt giver mig lyst til, at tage en weekend til Rotterdam og spise østers på Jamey Bennett i Den Haag iført logo-sneakers fra Balenciaga og panda-taske fra Loewe a la @chiaraferragni 🐼

wearemad-screenshots-instagram-04Jeg mangler læsestof til sommerferien og @lucywilliams02 leverer et godt bud med Claire Fuller’s Swimming Lessions. Evt. iført et par pool slides fra Prada, som @alwaysjudging 🌊

wearemad-screenshots-instagram-02 Det perfekte flat lay a la @thehautepersuit og sommerens mest hypede high street kjole, som desuden er tilbage på lager, på @fredesblog.

wearemad-screenshots-instagram-05Taske cravings fra Fendi på udsalg hos @kassandracph og endnu en chèvre chaud der må prøves hos Bistro Royal via mommy-to-be @cathrine_marie 🐐 

wearemad-screenshots-instagram-08 De smukkeste blomster fra en newcomer i mit beauty feed @thestellnewyork og et underligt, men virkelig sødt, dyr jeg ikke umiddelbart har set før via @manrepeller 🐹

wearemad-screenshots-instagram-09Outfit goals via @veronikaheilbrunner og vintage stemning hos Topshop via @vanellimelli.

wearemad-screenshots-instagram-10Jeg har været tæt på, at klikke den lyserøde bucket hat fra Kangol hjem flere gange og nu hvor @marianne_theodorsen har vist hvordan den kan styles Hunter S. Thompson-style og den samtidig er nedsat, skulle jeg måske slå til? Den ville også være meget fin med en blomstret kjole a la ovenstående fra Topshop.

 FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAJAMAS PARTY