SCANDI SUMMER

MIX AND MATCH

wearemad-malene-hocke-silke-skjorte-nederdel


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


shirt MALENE HOCKE skirt MALENE HOCKE sunglasses &OTHERSTORIES shoes (not pictured) GESTUZ (SALE)

Ovenstående sæt fra Malene Hocke var egentlig tiltænkt brylluppet jeg var til for lidt under en måned siden, men som I måske husker så endte jeg i denne gule kjole fra Baum und Pferdgarten shoppet på udsalg. Jeg havde dog sætte på dagen inden brylluppet, hvor bruden og gommen havde inviteret til grill og igen et par uger tilbage, hvor jeg var til et arrangement i Tivoli. Normalt ville jeg nok ikke splittet et sæt med to forkellige farver, når nu sættet rent faktisk fås med matchende skjorte og nederdel, men da jeg stod med den fine champagne farvede skjorte og den rosa nederdel, syntes jeg at farverne passede ret fint sammen.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SCANDI SUMMER