MIX AND MATCH

LATELY #45

wearemad-carre-cocks-and-cows-ravnsborggade


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Selvom jeg ikke officielt holder sommerferie før midt august, så har jeg alligvel skruet lidt ned for tempoet de seneste par uger. På fredag tager jeg til sverige og holder weekend, men inden da skal jeg forbi n’age og have lavet endnu ansigtsbehandling samt forberede indhold til bloggen, så jeg kan tage mig en off-line weekend med god samvittighed. Her kommer et par højdepunkter fra ugen der gik, som både bød på burgerdate på Nørrebro, Tisvilde, take-away med rabatkode og lidt længere morgener i sengen.

Læs også: Lately #44

^^ Carre’s samarbejde med Sophia Roe er tilbage på lager og jeg fik derfor endelig fingrende i den fine halskæde fra kollektionen og så var jeg forbi Cock’s & Cows i Ravnsborggade og prøve deres nye øko-fritter med salt and vinegar (og burger selvfølgelig!)

wearemad-tisvilde-profil-markiserJeg var i Tisvilde med med seje Nicoline og spise brunch og forelskede mig i Sidsel’s fine blå lofter…

wearemad-seasons-bysidsel-zOg de smukke glasskulpturer fra Reflections Copenhagen, som bl.a. forhandles her.

wearemad-carre-sophia-roe-smykkerJeg fik en lille forkølelse med hjem i bagagen fra årets Roskilde Festival og så havde jeg faktisk ikke regnet med, at jeg ville kunne kombinere guld og sølv. Jeg er normalt mest til guldsmykker og har ikke været så meget for at mikse de to metaller, men jeg syntes rent faktisk at det fungerer ret godt med halskæden fra Carré.

wearemad-wolt-poulet-lejlighedJeg bestiltet det lækreste sommer take-away fra Poulet via den nye smarte Wolt app, som kvitterer med 75 DKK til alle nye sign-ups med koden: 4GF2 og så nød jeg at vågne op en åben altan dør og blive lidt længere i sengen.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MIX AND MATCH