WASHI WASHI

UNDER SURVEILLANCE

wearemad-ellos-hvide-jeans-sale


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


shirt SAINT TROPEZ jeans ELLOS mules ELLOS watch LONGINES sunglasses &OTHERSTORIES hoops JANE KØNIG

Senere i dag kører min kæreste og jeg til Sverige for, at holde weekend med hans familie. Jeg glæder mig til en weekend uden planer væk fra København. Og selvom jeg lader min computer blive hjemme og holder “off-line” weekend, så trækker jeg ikke stikket helt. Jeg tager selvfølgelig telefonen med, så jeg kan dele de smukke omgivelser i det Skåne med jer. Følg med på Instagram.

Læs også: Danish Dynamite

wearemad-ellos-mules-sale-jeansFOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WASHI WASHI