UNDER SURVEILLANCE

MY WORK: SPARKZ AUTUMN 2017 LOOKBOOK

wearemad-sparkz-a17-cover-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Tilbage i december var jeg endnu engang med til, at producere lookbook for SPARKZ. Den nye Autumn 2017 kollektion er så småt ved at lande i butikkerne og online, hvilket betyder at jeg endelig kan dele (nogle af) billederne.

Det var 4. sæson jeg stylede, producerede og layoutede bogen og det har været interessant og se hvordan brandet har udviklet sig gennem de seneste sæsoner. Efter min mening er den nye A17 kollektion den stærkeste so far og jeg er meget tilfreds med resultatet af det visuelle salgsmateriale, der egentlig primært er en fysisk lookbook (samt online version), som af gode grunde er lidt svært at vise her. For at give en fornemmelse af bogen, så er den fysiske lookbook i A4 format med en mat forside (øverst) hvor logo og titel er perforeret i sort højglans i kraftigt genbrugspapir. Bogen fylder 34 sider med image billeder og looks i den sidste del af bogen.

Læs også: My Work: Sparkz S17

Det er en spændende process, at følge produktionen af kampagne materiale og lookbook til døren fra de indledende samtaler med designerene, omkring tankerne bag kollektionen, som jeg skal forsøge at omsætte til billeder, de første moodboards, research af model, fotograf og eventuel location, forberedelse af looks og sko, at få skydningsdagen til at klappe, efterbehandlingen, layout, præsentation, rettelser, møde med tryk, bestemmelse af papir, nerverne (!) optil den færdige bog bliver leveret fra tryk, som regel en dag inden den skal bruges til salgsmødet, til at se billederne hænge på store bannere til messen i Bella Centeret og det hele, efter nogle hektiske uger, går op i en højere enhed.

Mine personlige favoritter fra kollektionen må være den sorte statment sweatshirt (som jeg også mener kommer i en anden farve?), leopard nederdelen med frill, den boxy tweed blazer, en kort puffer jakke i camo samt en lang puffer frakke i sort.

Foto Lasse Wind, Make-up Louise Plano, Styling assistant Lisa Rønne, Model Augusta Beyer 

wearemad-sparkz-a17-01 wearemad-sparkz-a17-04wearemad-sparkz-a17-02 wearemad-sparkz-a17-03

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

 • Kathe

  Super inspirerende at se noget af dit arbejde! 🙂 Det er virkelig en fin lookbook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Flot efterårsstil:-)
  Glæder jeg mig til.
  Rigtig god weekend ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDER SURVEILLANCE