MATCHING BROWN & BAMBOO (20% OFF ELLOS HOME)

LATELY #46

wearemad-sweden-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Ugens tilbageblik er et kort et af slagsen. Udover weekend i Sverige, så har den forgangne uge budt på endnu mere sommerferiestemning, hvilket har betydet et minimum af aftaler og en hel del afslapning. Jeg nyder at være i København disse uger, hvor byen til tider kan virke helt mennesketom, hvor der ikke er kamp om bordene udenfor på Taxa, hvor cykelstierne er tomme og alt går i et meget langsommere tempo.

Læs også: Lately #45

^^ Vi tog til Sverige, til min kærestes fars ødegård i Skåne, hvor vi har fået vores eget kvistværelse, som jeg er i fuld gang med at indrette med gamle svenske fund fra laden. 

wearemad-norrebro-jagger-taxaI midtugen drak vi spritz på Taxa (bestikkelse mod at min kæreste skulle være pakkeæsel og hente en meget tung pakke på posthuset for mig) og så bragte nyheden om, at der åbner en Jagger lige rundt om hjørnet fra os stor glæde 🍔

wearemad-sweden-04Jeg vaskede kludetæpper fra laden i et gammelt zink badekar, som fungerede glimrende til formålet og så gik vi ned til den store sø, der ligger igennem skoven i baghaven, som vi forhåbentlig får mulighed for at bade i næste gang. 

wearemad-sweden-02Jeg fandt flere skatte i laden. Her en gammel kurv, som nu står i linnedskabet med ekstra vattæpper. 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MATCHING BROWN & BAMBOO (20% OFF ELLOS HOME)