COSTA DEL SOL

SCREENSHOTS #8

wearemad-screenshots-instagram-8


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er endnu engang lykkedes mig, at samle en del screenshots fra Instagram over den seneste tid, som vanen tro byder på lidt af hvert fra stilinspiration, shopping, mad til rejser og en ny tilføjelse til min bucket liste. Enjoy!

Læs også: Screenshots #7

wearemad-instagram-screeshots-01 @hannastefansson’s fine buksedragt fra &OtherStories (fås også i kjole), som (begge) er nedsat netop nu og @marianne_theodorsen’s snaps fra ferie i Italien 🇮🇹wearemad-instagram-screeshots-02 Chipotle cravings via @acozykitchen (og ja jeg havde nok lavet samme nummer, hvis vi havde haft en Chipotle i Dronninglund, hvor jeg gik på gymnasium) og sweather goals fra Ganni via @annabelrosendahl

wearemad-instagram-screeshots-03 Ny bucket list tilføjelse, Miramonti Boutique Hotel i Syd Tyrol, via @mvb 

wearemad-instagram-screeshots-04 Drink inspiration via en af mine favorit madprofiler @dinela fra en af mine favorit byer samt sea food pyramide via @localhaven

wearemad-instagram-screeshots-05 Courtney fra @alwaysjudging giver mig lyst til, at kaste mig ud i et vildt make-up look og så skal jeg have anskaffet mig et net, som @hannamw’s til min forestående ferie. Jeg har fundet dem i 3 fine farver på Aliexpress til en yderst budgetvenlig pris.

wearemad-instagram-screeshots-07 @fundachristophersen’s look i LA samt @lizachloe’s smukke lejlighed i Amsterdam, som er indrettet med flere designklassikere fra Vitra. Bla. Akari-lampen over, som jeg er ret så mis på, samt dette smukke sofabord.

wearemad-instagram-screeshots-08 Smukt duftlys fra Overose via en af beauty favoritterne @thestellnewyork samt en reminder fra @marionawarda om, at jeg burde købe nogle nye soft bras. Monki har nogle gode bud her, her og her

wearemad-instagram-screeshots-09Screenshot fra en af mine goto skønhedsprofiler i øjeblikket @gelcream, som har det mest inspirerende feed samt morgenmads inspiration fra @gatherandfeast

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COSTA DEL SOL