SCREENSHOTS #8

KARATE KIDDO

wearemad-vetements-gucci-dionysus-outfit06


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer ASOS t-shirt VETEMENTS pants H&M (SIMILAR) bag GUCCI sunglasses &OTHERSTORIES watch LONGINES sandals ALIEXPRESS

Bukserne er endnu et fund fra H&M, som jeg ikke kan finde online. De var nedsat (vist nok fra Trend så vidt jeg husker?) og giver mig associationer til Karate Kid. Nok mest på grund af bæltet. Udover en hvid t-shirt, som jeg har stylet dem med over, tænker jeg at de også være fine med en off-shoulder top a la denne, en bandeau top eller en rød ribbet tank top.

Læs også: Polka Wrap Dress

wearemad-vetements-gucci-dionysus

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #8