15 THINGS I DON'T GET...(#1)

LATELY #47

wearemad-vetements-african-botanics-lately-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


På det seneste har jeg ikke været til Musik I Lejet, til gengæld har jeg nydt den danske sommer (not so much), drukket hvidvin i regnen, været iført varm strik, spist en hel del take-away og lidt til. Countdown til ferien er sat ind og lige nu måtte tiden gerne gå lidt stærkere. Heldigvis har jeg en masse gode planer de næste par uger, som bl.a. byder på middag i aften med mit Phuket-crew, en aftale med Sille, sommerfest senere på ugen (hvis vejret holder), bryllup, weekend i Sverige og meget mere at se frem i mellemtiden.

Læs også: Lately #46

wearemad-munthe….været iført mere efterårstøj end sommertøj. Her i ny strik fra Munthe (kommer snart) og gammel blazer fra ASOS.

wearemad-ace-and-tate…fået mine fine nye solbriller fra Ace & Tate i modellen Allen og drukket hvidvin i (sommer)regnen på Taxa.

wearemad-bollyfood-tiffin-box-chicken-spinach…bestilt take-away fra Bollyfood via Wolt. Jeg fik en Tiffin box med kylling og spinat, som leveres med kikærtesalat, naan brød, raita og en lille risdessert. Det smagte seriøst godt! Rabatkoden til Wolt, som jeg delte sidst, er nu lavet om til WEAREMAD og giver stadig 75 DKK rabat til alle nye sign-ups og leverigen koster kun 29 DKK (alt efter hvor i København du er placeret).

wearemad-wolt-mad-kobenhavn…besøgt Munthe til et kig på den fine AW17 kollektion og sejlet en tur i Københavns Havn med Wolt i en GoBoat med rosé og lækker mad (ovenstående var fra Domo Sushi og Blue Taco). 

wearemad-carre-quilty-copenhagen…besøgt Carré i forbindelse med et lille samarbejde, som jeg løfter sløret for senere på ugen og spist de lækreste (!!!) kager og cupquettes (som de hedder) fra Guilty Copenhagen i Westmarket. Chocolate Coffee Mousse  er umiddelbart favoritten 👅

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DON'T GET...(#1)