LATELY #47

SUMMER READS: 5 BOOKS FOR YOUR HOLIDAY (& SOME)

wearemad-books-patti-smith-papmache-reglen-handmaids-tale-killspencer


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


playing cards HAY ping pong SUNNYLIFE fan ALIEXPRESS (SIMILAR) bookmark planet clips MONKI mini basket ball KILLSPENCER 

Fem bøger er måske lidt overkill til 1 eller 2 ugers ferie, men jeg har (optimistisk) bestil 3 nye bøger på til min ferie i august. Jeg tvivler på at alle tre bøger kommer med i kufferten, da jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg maks kommer til at læse én. Max. Men bøger skal der til og jeg har fundet 5 bud på nyere og ældre udgivelser jeg vil læse denne sommer.

Læs også: Winter Read List

Der bor Hollywood stjerner på vejen
af Maria Gerhardt

Maria Gerhardt’s selvbiografiske Der bor Hollywood stjerner på vejen handler om 15 års ulykkelig forelskelse som, da den endelig bliver forløst, efterfølges af en livstruende kræftsygdom, livet som kræftpatient samt livet, som en af københavns største DJ legender efter diagnosen. Der bor Hollywood stjerner på vejen kommer dog ikke med på sommerferien, da jeg er bange for at det bliver for tung ferielæsningen i Marbella. 

Just Kids
af Patti Smith

Jeg startede på Patti Smith’s Just Kids tilbage i marts, da jeg var i New York og fejre min fødselsdag. Bogen lå i vores Airbnb og fangede efter få sider min interesse. Desværre fik jeg aldrig købt et eksemplar med hjem og kom derfor aldrig videre. Nu er bogen endelig klikket hjem og jeg glæder mig til, at læse videre i Patti Smith’s selvbiografi fra hendes unge dage i 70’ernes New York, hvor hun som 20 årig startede med at bo på en trappesten indtil hun mødte fotografen Robert Mapplethorn.

The Handmaid’s Tale
af Margaret Atwood

Efter at have slugt de 10 afsnit af serien af samme navn på HBO, hurtigere end jeg kunne nå at sige “Praise be”,  bliver jeg nødt til at se om bogen har mere at byde på. Som det jo ofte er med bøger, der bliver til film eller serier er der nogle gange lidt mere til historien og imens jeg venter på den nye sæson af The Handmaid’s Tale, kan jeg jo ligeså godt gøre forarbejdet grundigt med bogen. 

Thinking, Fast And Slow 
af Daniel Kahneman

Den berømte psykologi og nobelpris vinder i økonomi, Daniel Kahneman, giver i bogen Thinking, fast And Slow en rundvisning i sindet samt gode råd til hvordan man bliver bedre til, at tolke sin hjerne og udnytte den bedst muligt. I bogen beskriver han også forskellen på de to hjernehalvdele samt hvornår og hvornår man skal stole på sin intuition. Umiddelbart et rigtig god bud på, den perfekte strandlæsning. 

Papmaché-Reglen
af Hella Joof

Succesbogen som hele Danmarks kvindelige befolkning snart må have eller er igang med at læse. Papmaché-reglen var også med på min vinter læseliste (men endnu ikke læst) og giver 25 gode råd eller “overlevelsesregler”, til hvordan man overkommer forskellige problemstillinger i livet ifølge Hella Joof. 

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #47