END OF SALE (AND A RED PULLOVER SCOOP!)

SCREENSHOTS #9

wearemad-katrine-krogh-instagramJeg har endnu engang haft travlt med at tage screenshots på Instagram, som vanen tro byder lidt godt blandet samt gamle kendinge fra mit feed. Denne gang har jeg bl.a. fundet ny inspiration til badeværelseshylden, den perfekte Insta Husband (?), flere ferie-cravings, nye tilføjelser til bucket listen og lidt til. Enjoy!

Læs også: Screenshots #8

wearemad-instagram-02Lucy, Lucy Lucy… Der har vist endnu ikke være en Screenshots uden @lucywiliams02, som den seneste tid har sendt inspirerende ferie-snaps fra Italien. Her med parfume fra Atelier Cologne, som egentlig lyder meget rar, og tern der godt kunne ligne noget a la dette

wearemad-instagram-03 @jimsandkittys sendte postkort fra Ibiza, hvor min kæreste og jeg satser på at holde ferie næste sommer og så mindede @toteme mig lige om, at jeg skal have mine Biot sandaler med på ferie! 

wearemad-instagram-04 Mit mood når jeg tager på ferie om 2 uger via @nikkideroest og lunch spot i Warszawa via @marionawarda til min bucket liste.

wearemad-instagram-05Alt ved @glossier’s univers, som forhåbentlig snart åbner op for international shipping, samt nyt one-to-watch skønhedsbrand Noto via @thestellnewyork.

wearemad-instagram-glossier-07@jasonleeparry’s billeder af kæresten i Capri (Insta Husband goals?) samt grunden til, at jeg har cravet en bagel hele ugen via glossier’s (igen)

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF SALE (AND A RED PULLOVER SCOOP!)