SCREENSHOTS #9

SEERSUCKER DRESS & SOFT KNIT

wearemad-charron-ganni-dress-six-ames


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit SIX AMES (GIFTED – COMING SOON) dress GANNI sunglasses WEEKDAY bag MARIE JEDIG X MARKBERG (SALE) sandals ALIEXPRESS

Som jeg tidligere har nævnt, er jeg ret vild med Ganni’s efterårs kollektion. Den ternede Cherron kjole i “bæk og bølge”, som allerede er så godt som udsolgt de flestesteder, inklusiv. Det lykkedes mig dog, at finde kjolen på MyTheresa, som stadig har alle størrelser på lager. MyTherese har muligvis internettets hurtigste levering, så efter at have bestilt kjolen fra tyskland onsdag, lå den allerede i min postkasse torsdag formiddag. Kjolen kom derfor i brug igår, hvor jeg stylede jeg den en med en lys blød strik fra Six Ames, da fredagsvejret truede med regn.

Læs også: Sweater Weather

wearemad-ganni-dress-seersucker

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #9