HAY X IKEA

15 FAVORITES IN JULY

jul17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det blev den koldeste juli i 10 år og med én dag tilbage af en sommermåned, der mest af alt har mindet om efterår, har jeg samlet 15 favoritter fra de forgangne fire uger, som har budt på en del gode fund til garderoben (nogle på udsalg), nye favoritter, en hel masse take-away, en sæsonstart, en brow-camp og lidt til.

Læs også: 15 Favorites in June (Festival Edition)

#1 Små sommer treats, som denne fine giveaway jeg netop har skudt igang med Carré Jewellery på Instagram. 

#2 At den nye sæson af GOT endelig er startet! De to første afsnit lover godt og jeg glæder mig til, at se hvad der sker i tredie afsnit i morgen. Noget siger mig at Pilou’s planer om, at gifte sig går lidt bedre med hans nye medgift…

#3 At Jagger har åbnet en restaurant på Falkoner Allé og snart åbner på Nørrebrogade også! Hvilket betyder, at vi virkelig er godt dækket ind med burgers og fries indenfor en radius af 1 km.

#4 Wolt! Som har reddet en del søndage i juli. Bollyfood og Poulet har været nogle af favoritterne indtil videre. Jeg skal snart prøve Protein-baren og så håber jeg, at Fredco’s Deli kommer på Wolt i den nærmeste fremtid. (Ps. rabatkoden WEAREMAD giver 75 DKK i rabat på den første ordre)

#5 Gode udsalgsfund, som bl.a. denne røde strik fra Ganni og denne pink nederdel fra &OtherStories.

#6 Denne virkelig fine badedragt, både i leo og hav print, som uden tvivl vill gøre sig godt på min kommende ferie.

#7 La Mer’s bred spektrum solcreme til ansigtet med SPF 30, der er ligeså lækker som dagcreme og fungerer rigtig fint under make-up.

#8 Symmetriske bryn! Kenny Anker Brows anbefalede mig at, at bruge bryn serummet fra M2 Beauté, som efter et par ugers brug allerede er begyndt at virke. Jeg er dermed gået i brow-camp, så mine bryn kan vokse, blive rettet til og dermed blive mere symmetriske. Se bare hvor stor en forskel det gjorde for Man Repeller’s Harling efter hun fik styr på sine bryn!

#9 Weekday’s Pride kollektion med farvestrålende t-shirts, som jeg desværre har været lidt for langsom til at få fingrene i…

#10 Mine nye Cat-eye solbriller fra selvsamme brand, som jeg bl.a. har vist her.

#11 Budget fund! Denne grønne top fra Gina Tricot, som jeg skal ind og have et nærmere kig på asap og den sorte version af den gule kjole fra &OtherStories, som jeg linkede til forrige uge.

#12 Bobbi Brow’s produkter og den virkelig lækre Extra Lip Tint, som jeg har brugt i farven Bare Pink samt den fine bronzer til at kompensere for den manglende sommerkulør.

#13 Mine sorte bow slippers, som jeg klikkede hjem først på sommeren, og er endt som mine goto favoritter hele juli.

#14 Regntøj. Det ville have været svært, at komme igennem juli uden… Sad, but true. Denne regnjakke fra Stutterheim X Marni står højt på ønskelisten.

#15 Weekend i Sverige, som bød på afslapning, tæppevask, god mad og lidt til.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Nina R.

  De er bare super fede de indlæg du laver omkring månedens favoritter 🙂 Kom der told på dine bowties slippers?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Nina
   1000 tak! Nej det gjorde der faktisk ikke. Har kun prøvet, at der er kommet told på ting fra Aliexpress én gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY X IKEA