BUDGET CATCH: SPEEDY GONZALES

LATELY #48

wearemad-ganni-charron-carre-gilded-marvels


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Endnu en uge er gået siden sidst, hvor juli blev til august og sommeren fortsat lod vente på sig. København begyndte så småt, at vågne igen efter sommerstilheden og jeg startede på nyt job (!), jeg fik shoppet en del og spist godt, hygget mig med min kæreste og lidt til. I weekenden skal vi til bryllup i den smukke Bernstorff Slotspark og næste uge byder på job, modeuge, fødselsdag i Sverige efterfulgt af ferie i Marbella. På det seneste har jeg…

Læs også: Lately #47

^^ …skudt en lille giveaway i gang med Carré Jewellery, som I stadig kan nå at deltage i her.

wearead-early-bird-tribeca-nv …spist middag på Tribeca NV iført dette outfit.

wearemad-impression-pr-gestuz …været forbi MyLeontine’s showroom og forelskede mig i det fineste blomstrede sæt fra Gestuz (her og her) og tilføjede en ny titel på mit CV – meget mere om det senere!

wearemad-k-beauty-groed-congee…fået en hel masse skønhedsprodukter fra Syd Korea, som jeg skriver et indlæg om snart, og spist Congee på en af mine yndlingsspots på Nørrebro, Grød, med min mor.

wearemad-munthe-knit-aw17…gået en del i min nye strik fra Munthe og nydt den sidste tid med sommerstilhed, før København bliver normal og travl igen. 

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH: SPEEDY GONZALES