LATELY #48

INTERIOR UPDATE: CONTEMPORARY OBJECTS & A NEW CHAIR

wearemad-bxxlght-moon-andtradition-cloud-seater-object-staircase


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


moon lamp BXXLGHT vase DUSTY DECO vase JONATHAN ADLER lamp HANDVÄRK bowl MALINDA REICH staircase OBJECTS lounge chair &TRADITION

I forbindelse leveringen af vores nye sofa i september (det er denne), er vi igang med at omrokere i lejligheden. Da det er en forholdvis stor sofa (4 meter lang) rykker vi rundt på vores to stuer, så den mindre stue bliver spisestue og kontor og den store stue bliver lounge område. Hvor det tidligere har været omvendt.

Derfor er jeg bl.a. på udkig efter en ny som passer til den nye sofa. Et godt bud kunne være &traditions Cloud Seater (måske bare i en anden farve?), som både er behagelig og sindssygt flot. Fly Chair fra samme brand og også virkelig smuk og jeg kan faktisk ikke helt beslutte mig for hvilken jeg bedst kan lide? Vi skal også have et nyt spisebord, som skal passe til fire Dråber fra Arne Jacobsen, der lige nu bliver brug forskellige steder i lejligheden. Jeg forestiller mig et enkelt bord med mørkt stel og jeg syntes faktisk allerede, at jeg har fundet nogle ret gode bud i forskellige prisklasser, som jeg er igang med at forberede et dedikeret indlæg til.

Læs også: Retro Classic

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #48