INTERIOR UPDATE: CONTEMPORARY OBJECTS & A NEW CHAIR

HERE COMES THE RAIN

wearemad-sparkz-aw17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sweatshirt SPARKZ bag MARIE JEDIG X MARKBERG (SALE) skirt SPARKZ sunglasses WEEKDAY sandals ALIEXPRESS

Mit ansigtsudtryk beskriver meget godt hvordan jeg generelt har det med regn i øjeblikket. Efter jeg havde spist frokost med Frederikke i solen på The Union Kitchen onsdag, gik der ikke mange minutter fra vi havde betalt vores regning til solen gik væk bag en mørk sky og himlen åbnede sig. Det varede heldigvis ikke så længe og efter, at have stået i læ i en port i 15 minutter, kunne jeg cykle videre i tørvejr. Sweatshirten og nederdelen, som netop er landet i butikkerne, kan genses i dette indlæg, hvor jeg havde stylet sweatshirten med en cool tweed blazer. Blazeren burde være online meget snart og jeg forestiller mig, at den kunne blive en god opgradering af denne blazer, som jeg efterhånden har vist nogle gange.

Læs også: Ruffles & Metallic Sandals (The Silver Lining)

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR UPDATE: CONTEMPORARY OBJECTS & A NEW CHAIR