HERE COMES THE RAIN

SCREENSHOTS #10

wearemad-screenshots-instagram-stine-goya-abel-sneakers


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Jeg har igen haft travlt med, at tage screenshots på Instagram, som denne søndag atter byder på lidt godt blandet fra mit feed. Det blev bl.a. til et par nye ønsker til sensommer garderoben, en midnatsblå taskedrøm, et computersprograms endelige og samtidig en påmindelse om en svunden tid (og min alder). Enjoy!

Læs også: Screenshots #9

wearemad-instagram-stine-goya-sneakers-sortIgen… @jasonleeparry’s billeder af sin kæreste (!!!) samt Stine Goya’s nye cool Abel sneakers i sort og grøn, som gerne måtte komme med mig på ferie via @marianne_theodorsen

wearemad-instagram-ganni-teeEt af sæsonens største taskeøsnker fra The Row i midnatsblå satin via @carolinastorm samt hylde goals (hvis man kan have det?) og cute croissant t-shirt fra Ganni via dygtige @lizachloe

wearemad-instagram-impression@mvb’s smukke billeder generelt og sweatshirten fra famt, som jeg rent faktisk har i blå og skal til at bruge noget mere samt et billede af en ny mand (@kaiserinthecity) i mit liv via @impressionprdk

wearemad-instagram-screenshotsAlt ved @purienne’s profil og den smukke Holiday bog, som jeg så gerne vil have fingrene i samt en reminder fra @beigecardigan, som fik mig til at føle mig en anelse gammel…

wearemad-instagram-glossier

Farverne i denne ret kreeret af @acozykitchen samt @glossier’s Birthday Balm Dotcom, som blev lanceret lige efter jeg kom hjem fra New York, men helt sikkert skal indkøbes næste gang jeg får muligheden. 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HERE COMES THE RAIN