BACK TO SCHOOL(ISH)

15 THINGS I DON’T GET… (#2)

wearemad-vetements-gucci-dionysus-10

I tog godt imod sidste indlæg med ting jeg ikke forstår, hvilket jeg har har taget til efterretning og lavet listen til en ny lille føljeton én gang om måneden. Der er nemlig uendeligt meget jeg ikke forstår… Tag godt imod søndagens liste.

Læs også: 15 I Gon’t Get… (#1)

 1. Hvorfor julemad er forbeholdt julen og helstegt pattegris er sådan en sjældenhed?
 2. Hvordan en cheeseburger fra McD kan smage så usandsynligt dårligt kold når den smager så godt varm?
 3. Hvorfor jeg ikke har en KitchenAid så jeg kan bage brød og pasta med den tilhørende pastapladevalse? 
 4. Hvorfor man får sange på hjernen, som man ikke kan lide? I den ideelle verden fik man kun sange på hjernen, som man virkelig godt kunne lide. Sagde hende der har haft et indre soundtrack kørende med Despacito i en uge… Help.
 5. Hvorfor man nogle gange bytter om på forbogstavnerne i en sætning og ender med at sige “Er der kælk i maffen?” i stedet for “mælk i kaffen”? Syntes personligt det sker forholdsvis ofte…
 6. Hvordan det kan være så svært, at lave et perfekt (eller bare nogenlunde ok) winged eyeliner look… Nogle gode tips?
 7. Hvordan det kan være så svært, at huske ens årsdag? Min kæreste og jeg har været sammen i 7 år til november, men ingen af os kan huske datoen og må spørge et vennepar hvert år…
 8. Hvor godt forrige afsnit (E4 S7) af GoT rent faktisk var? Og hvor meget jeg glæder mig til i morgen, hvor det nye afsnit er online, eller dvs. om 1 uge når jeg er tilbage fra ferie og har hele to afsnit tilgode.
 9. Hvornår jeg skal nå, at gense alle de tidligere sæsoner af GoT?
 10. Hvorfor jeg ikke havde spottet denne blå badedragt lidt tidligere, så jeg kunne nå at klikke den hjem til ferien? Det samme gælder sådan disse orange solbriller og øreringe! (nåede muligvis, at klikke sidstnævnte hjem…)
 11. Hvorfor denne slå-om-nederdel er udsolgt i min størrelse, selvom der står at den er på lager? Den findes også i kjole, jeg vil bare gerne have nederdelen…
 12. Passivt aggressive facere og callere, som bliver fornærmede over at man ikke vil købe deres produkter eller høre deres salgstaler. Slaap af.
 13. Folk der tydeligvis har fået forkert nummer, men insisterer på at de har tastet det rigtige nummer og man derfor flere gange må forklare dem, at man man ikke er den person de tror… Jf. punkt #6 på denne liste med 10 things That Makes Me Sad….
 14. Hvor ugen blev af og hvordan jeg kunne være så optimistisk i min planlægning?
 15. Hvor meget der altid skal afvikles inden en ferie og hvordan det kan komme lige meget bag på mig hver gang…

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO SCHOOL(ISH)