15 THINGS I DON'T GET... (#2)

PAISLEY DRE(AM)SS (AND A HOLIDAY UPDATE)

lala-berlin-dress-paisly-gucci-slides


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


dress LALA BERLIN (SALE) sunglasses WEEKDAY horn necklace MISSOMA medalion necklace JUKSEREI mules GUCCI

Jeg tror muligvis paisley kjolen at fra Lala Berlin, som jeg havde fået lov at låne til modeugen, er en af de smukkeste kjoler jeg nogenside har haft på. Den sad som var den syet til mig og jeg følte mig godt tilpas, da jeg torsdag aftens skulle til sommerfest med Mads Nørgaard Apollo.

Efter en kort weekend i Sverige, flyver min kæreste og jeg til Malaga i dag, hvorfra vi kører til Marbella, hvor vi har lejet en villa i en uge. Som jeg skrev igår (jf. punkt #14 og 15# på søndagens liste med 15 Things I Don’t Get) så løb tiden fra mig i sidste uge og jeg nåede derfor langtfra at forberede alt det indhold jeg havde planlagt til bloggen til den kommende uge. Derfor holder bloggen en lille ufrivillig pause imens jeg er på ferie, men hvis I skulle komme til at savne mig (haha) så kan I  finde mig på Instagram, hvor jeg opdaterer hele ugen fra Marbella. Helt stille bliver der dog ikke, for jeg nåede muligvis at forberede et par indlæg igår aftes, som udkommer i løbet af ugen…

Læs også: Wrap Dress & Leather Jacket

lala-berlin-dress-paisley-jukserei-missoma

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DON'T GET... (#2)