PAISLEY DRE(AM)SS (AND A HOLIDAY UPDATE)

CHECK LIST: WHAT TO PACK IN YOUR HAND LUGGAGE (RE-POST)

carry-on-packing-list-long-international-flights-hacks


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Selvom de feste nok er tilbage fra sommerferie, så er der måske nogle af jer derude, der lissom jeg, rykker ferien til senere på sommeren. Eftersom jeg ikke nåede alt det jeg havde planlagt inden afrejse til Marbella, tænkte jeg derfor at et re-post af min pakke-guide til håndbagage ville være på sin plads. Jeg har selv brugt den nu her, hvor jeg skulle pakke til ferien, da jeg af bitter erfaring har lært ALTID at rejse med en god håndbagage i tilfælde af, at ens kuffert bliver forsinket. Find pakke-guiden her.

Læs også: Packing List: Weekend Getaway (Travelling Light)

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAISLEY DRE(AM)SS (AND A HOLIDAY UPDATE)