RED HOT & NEW (BUDGET) FLOWER PETAL EARRINGS

LATELY #49

wearemad-bryllup


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Imens jeg holder ferie har jeg samlet lidt stemningbilleder i et tilbageblik på de sidste par uger, som bl.a. har budt på et bryllup i de smukkeste omgivelser, en modeuge, post-ferie travlhed (som for mit vedkommende var pre-ferie), weekend i Sverige og lidt til. På det seneste har jeg…

Læs også: Lately #48

^^…været til det smukkeste bryllup i Bernsdorff Slotshave iført silketop fra Moliin, nederdel fra Rodebjer og solbriller fra Weekday

wearemad-prikket-kjole-just-kids…luftet en ikke særlig praktisk, men virkelig fin prikket kjole og endelig fået taget rigtig hul på Patti Smith’s Just Kids.

lo-jos-social ….spist den lækreste frokost på Lo-Jo’s Social med mit PR-team.

wearemad-mads-norgaard-party…og hygget med bl.a. Emily, Frede og Caroline til Mads Nørgaard’s Sommerfest på Apollo. 

wearemad-lala-berlin-paisley-dress-moo-business-cards…været iført den smukkeste Paisley-kjole fra Lala Berlin til modeuge og endelig fået bestilt nye visitkort.

wearemad-sverige-sweeden-hus…været i Sverige, hvor jeg bl.a. fik malet en gammel kommode til vores soveværelse og fundet fine gamle fade til at hænge op på væggen (iført kjole fra Ganni her)

 FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED HOT & NEW (BUDGET) FLOWER PETAL EARRINGS