MARBELLA & LOS MONTEROS, COSTA DEL SOL

MOST WANTED: THE LAST LOLITA & HIGH STREET BOOTS

wearemad-weekday-jeans-ganni-bijou-the-last-lolita-le-specs-adam-selman


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jeans WEEKDAY sunglasses LE SPECS X ADAM SELMAN dress GANNI bag SIMON MILLER book LOUIS VUITTON hoops NA-KD hand wash AESOP boots &OTHERSTORIES

Det er langt fra første gang, at Lolita solbrillerne fra Le Specs x Adam Selman har fundet vej til en outfit collage på bloggen. De er nemlig et af den salgs items, som jeg virkelig gerne vil have fat i. Så meget at jeg tjekker Matchesfashion næste dagligt for, at se om de skulle være kommet tilbage på lager. Lidt lissom med denne prikkede top, som jeg håber snart lander online! En top der desuden ville være et udemærket, og mere budgetvenligt, alternativ at style overstående med i stedet for kojlen fra Ganni. Speaking of budget fund, så er jeg fuldstændig forelsket i Chelsea støvlerne fra &OtherStories, som også findes i hvid. Jeg er faktisk så vild med begge versioner, at jeg slet ikke kan finde ud af hvilket par jeg skulle vælge? De sorte ville måske være det oplagte valg, men de hvide kan altså også noget.

Læs også: Extra Wide Denim, Tweed Blazer & Satin Slides

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARBELLA & LOS MONTEROS, COSTA DEL SOL