BEACHWEAR: WHITE SHIRT DRESS

SCREENSHOTS #11

wearemad-instagram-screenshots


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Efter en kortere pause er det atter blevet tid til, at en ny samling #screenshots fra Instagram ser dagens lys. Ferien er definitivt slut hvilket betyder, at mange er tilbage på job. Det betyder dog ikke, at der har været mindre at indhold på Instagram, som denne uge bl.a. har budt på screenshots af bl.a. det perfekte dækkede bord, et par sneakers ønsker, flere taskedrømme samt en virkelig fin kop…

Læs også: Screenshots #10

wearemad-instagram-screenshots-01Til trods for, at jeg vitterligt ikke er særlig god til at invitere på middag, så har jeg en hel “kollektion” af gemte grams med smukke borde. Dette via @acozykitchen er seneste tilføjelse. Og så er jeg ret vild med logo sneakeren fra Balenciaga, som jeg har vist tidligere her, via @chiaraferragni.

wearemad-instagram-screenshots-05 Pretty much den idéelle rejse-taske situation via @thehautepursuit og outfit goals (inkl. sneakers) via @fredesblog.

wearemad-instagram-screenshots-02Nye Noto fristelser via @thestellnewyork og den smukkeste Sofia Coppola forside på Dazed via @nikkideroest.

wearemad-instagram-screenshots-03

Customized must-have La Mer kop malet af @or.jpg samt de fineste lak mules fra Boyy via @annabelrosendahl.

wearemad-instagram-screenshots-04Print perfektion fra Heartmade via @pernilleteisbaek og den fineste perletaske fra Ganni (fås lignende her) via @_jeanettemadsen_.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACHWEAR: WHITE SHIRT DRESS