SCREENSHOTS #11

GET YOUR WARDROBE FIT FOR FALL (RE-POST)

closet-detox-fall


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Sommeren er uigenkaldeligt ved at være forbi og en ny sæson står for døren. Sommertøjet skal pakkes væk og de store strik og overtøj skal findes frem. Nye investeringer skal overvejes, som f.eks. denne smukke camel farvede drøm fra By Malene Birger eller denne cool patent trench coat fra NA-KD. Og nu jeg er igang med ønskerne, så måtte denne leopardkjole fra Gestuz også gerne flytte ind min efterårsgarderobe (eller dette lidt mere budgetvenlige alternativ). Men for at der kan blive plads til gamle og nye favoritter i garderoben, kan det være nødvendigt med en closet detox. Hermed et re-post af den ultimative garderobeoprydning, som jeg har brugt sæson efter sæson. Jeg bruger desuden også guiden når jeg skal gøre klar til loppemarked, hvilket fungerer rigtig godt!

Læs også: 15 Things I Don’t Get… (#2)

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #11