RAINBOW COLLECTION T-SHIRT & A RED WRAP SKIRT

15 FAVORITES IN AUGUST

aug17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Til trods for at listen er et par dage forsinket, så har jeg endnu engang samlet 15 favoritter fra måneden der gik, som i august bl.a. bød på ferie under sydens sol, en ny tweedblazer, et par nye skønhedsfavoritter, den flottetes velourstol på budget, et par tilføjelser til sensommerønskelisten, masser af blomster og lidt til…

Læs også: 15 Favorites In July

#1 Den bedste ferie i Marbella, som på trods af at bekræftet et par fordomme om Costa del Sol, heldigvis også viste sig fra en smuk side og bød på en masse gode minder samt den hyggeligste Airbnb.

#2 De medfølgende vovser til ovenstående Airbnb.

#3 Gestuz og deres nye blomstrede styles lavet af genanvendte plastikflasker, som bl.a. inkluderer denne drøm af en frill nederdel for slet ikke at tale om den nye sling-back i fuchia ruskind, som også snart lander i en flad model i grøn!

#4 At det endelig er lykkes mig, at finde en destination OG booke billetterne til min kæreste fødselsdag om 3 uger! Vi holder en ret pæn score ift. til at have fejret fødselsdage i hhv. Barcelona, Milano, Hamborg, Stockholm, Paris, Reykjavik og seneste New York gennem de sidste 4 år…

#5 Patti Smith’s Just Kids, som jeg efterhånden har nævnt et par gange, men har sig at blive min go to bog i løbet af sommeren.

#6 Produkterne fra Sydkoreanske Dr. Belmeur, som jeg skrev om tidligere på måneden her og allerede er blevet dybt afhængig af!

#7 Min nye tweed blazer fra Stella Nova, som jeg er knuselsker og glæder mig til at kunne bruge endnu mere i den september sammen med bl.a. disse jeans.

#8 Sæson 8 af GoT, som sørgede for intens spændning samtlige mandage i august…

#9 Bryllup, sommerfest og weekend i Sverige

#10 Det sindssygt lækre soja lys fra Collecte Privé, som har fyldt lejligheden med velduftende hygge den sidste uge i august.

#11 Mine ovale gule solbriller, som jeg tippede om her.

#12 Favorit kombo til glødende smuk hud i form af foundation og bronzer fra Bobbi Brown.

#13 Den Cult Gaia inspirerede bambus taske, som jeg fandt til en slik på her.

#14 Store farverige buketter til, at bringe lidt sensommer ind i stuerne inklusiv min fine nye vase i glas fra Ellos. Samt denne smukke stol i velour, som jeg havde klikket hjem hvis jeg havde plads… Jeg er ikke helt sikker på om jeg syntes, den vil gå til vores nye grønne veloursofa, men stolen ville uden tvivl gøre sig rigtig godt i soveværelset!

#15 Nyheden om at der åbner et REPEAT Fitness 2 min. fra vores lejlighed. Så er der ikke længere nogen dårlige undskyldninger for ikke, at tage en tur på løbebåndet.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAINBOW COLLECTION T-SHIRT & A RED WRAP SKIRT