LATELY #50

INTERIOR: KITCHEN UP-DATE

wearemad-kitchen-ellos-home


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


rack ELLOS chair ELLOS rug ELLOS dish wash MERAKI dishwashing brush HAY dishtowel ELLOS lamp ELLOS basket ELLOS

Selvom der primært er fokus på, at få alt på plads ift. til indretningen af vores to “nye” stuer samt det nye badeværelse, som næsten står klar, herhjemme lige pt., så har min søgen på f.eks. det perfekte spisebord, givet ny inspiration til lejlighedens resterende rum. Jeg får altid lyst til, at flytte om på møblerne, male vægge og købe nyt når efteråret banker på døren. Derfor er jeg små småt begyndt at tænke over hvad der skal ske med vores køkken og soveværelse. Vi skal bl.a. have en ny stol til køkkenet, som meget vel kunne ende med at blive ovenstående smukke stol i træ eller denne lidt mere pladsbesparende tollux-inspirerede udgave. Og så er jeg altså ret vild med knagerækken, som jeg også overvejede i forbindelse med vores nye badeværelse, før jeg købte disse knager i sort eg fra By Wirth med tilhørende toiletpapirholder.

Læs også: Matching Brown & Bamboo (20% Off Ellos Home)

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY #50