INTERIOR: KITCHEN UP-DATE

THE PERFECT BLUE JEANS

wearemad-vila-top-weekday-blue-denim-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


top VILA (SIMILAR) jeans WEEKDAY (SALE) flats ZARA (SIMILAR) bag GUCCI sunglasses WEEKDAY neacklace BLUE BILLIE diamond stud MARIA BLACK (SIMILAR) small hoops HVISK chunky hoops JANE KØNIG watch LONGINES

Jeg har genfundet kærligheden til mine lyse Voyage jeans fra WEEKDAY (som rent faktisk lige nu er nedsat), efter at de har ligget i skabet det meste af sommeren. Farven matcher det meste i min garderobe, bluser, strik eller under en wrap nederdel, og så sidder de ret perfekt. Jeg har faktisk næsten ikke haft andre bukser på de seneste par uger.

Læs også: Rainbow Collection T-shirt & A Red Wrap Skirt

wearemad-vila-top-weekday-blue-denim-02

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

INTERIOR: KITCHEN UP-DATE