THE PERFECT BLUE JEANS

LATE SUMMER NIGHTS: PIZZA & APEROL SPRITZ

aperol-spritz-aperitivo-01


SPONSORED BY APEROL SPRITZ


Man kommer ikke udenom, at Aperol Spritz er den perfekte sommerdrink og samtidig også en af mine absolut favoritter. Og selvom kalenderen skriver september, så er Aperol sæsonen altså ikke helt forbi. Derfor havde jeg forrige lørdag, inviteret nogle vennepar på Aperol Spritz og pizza i gården. Heldigvis holdt vejret så vi kunne sidde ude hele aftenen og nyde den sidst bid sommer. Udover spritz havde jeg bestilt lækre gourmet pizzaer fra PZ Nordic, som fuldendte den perfekte italiensk inspirerede aften.

Læs også: 48H In Milan: 17 Cool Spots To Visit In The City

aperol-spritz-24aperol-spritz-aperitivo-02

Aperol Spritz er og bliver en klar favorit i min bog og vil altid lede mine tanker hen på Italien og min kæreste og jegs rejse til Bergamo, hvor vi for alvor fik smag for den orange aperitivo. Jeg elsker bitre drikke og i kombination med sødmen fra appelsinen og boblerne fra proseccoen er Aperol Spritz den perfekte starter inden maden eller til at slukke tørsten på en varm sommerdag.

For at lave Aperol Spritz skal du bruge:

APEROL SPRITZ
3 dele Aperol
2 dele Proseco
1 del danskvand
Appelsin skiver
Is

Start med at hæld is i glasset og top med et par appelsinskiver, 3 dele Aperol, 2 dele proseco og et “spalsh” danskvand. A voila!

aperol-spritz-aperitivo-03

GOURMET PIZZA
For at blive i det italienske tema, havde jeg bestilt de lækreste gourmet pizzaer via Wolt fra PZ Nordic i Gothersgade, som er blevet et klar goto hvis vi bestiller takeout. Det var første gange jeg prøvede PZ Nordic, men bestemt ikke sidste gang! Pizzerne var virkelig gode og især deres Bianchi med kartoffel, mozzarella, stegt bacon og parmesan samt Rosse med braiseret oksekød, mozzarella, revet parmesan og frisk rucola var virkelig lækre. Personligt syntes jeg det kan gå begge veje, når man får leveret pizza da de ofte når at blive lidt halvkedelige inden de bliver leveret, men det var bestemt ikke tilfældet her. Pizzaerne var varme, sprøde og lækre ved ankomst. Hvis du stadig ikke har prøvet Wolt, så kan du signe-up med rabatkoden WEAREMAD og få en velkomstgave på 75 DKK på din første ordre.

aperol-spritz-22 aperol-spritz-aperitivo-04

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT BLUE JEANS