BUDGET CATCH: 5 TRANSITION COATS

SCREENSHOTS #12

instagram-screenshots


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det har været en uge hvor Instagram har givet mig et seriøst tilfælde af blogger fomo over ikke at være i NYC til fashion week. Det sker ellers virkelig sjældent, at jeg får fomo, men det kan måske have noget at gøre med at efteråret er indtruffet og jeg generelt har en udpræget rejselyst for tiden. Udover fomo, så byder ugens screenshots også på et par nye tilføjelser til ønskelisten (samt en reminder om et item, som har floreret på denne i alt for mange år), outfit- og skønhedsinspiration, og lidt til. Enjoy!

Læs også: Screenshots #11

wearemad-instagram-screenshots-01 Den perfekte farvecombo sammensat af Courtney fra @alwaysjudging samt en reminder fra @lucywilliams02 om, at jeg måske snart skal give efter for drømmen om, at eje en raffia Panier-taske fra Balenciaga, som efterhånden har floreret på ønskelisten i nogle år.wearemad-instagram-screenshots-02 Outfit goals med gul top fra Realisation Par og perlebroderet taske fra Ganni via @lucywilliams02 (igen) samt matchende drinks fra Dandy via @laulaubaubau

wearemad-instagram-screenshots-03 Balenciaga’s bud på de perfekte pointy satin mules via @brooketestoni samt make-up inspiration via smukke (!) @vanellimelli

wearemad-instagram-screenshots-04Restaurant inspiration fra @christiannkoepke (hvis man skulle komme i nærheden af Portland) og mere outfit inspiration fra @alwaysjudging.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH: 5 TRANSITION COATS