SCREENSHOTS #12

NEW BATHROOM: PART III – A SMALL NØRREBRO BATHROOM

bathroom-update-ifo-spira-05


SPONSORED BY IFÖ


Endelig er vores nye badeværelse færdigt! Eller næsten. Lad mig sige det sådan her, det er godt at det ikke er hvert år man skal have lavet nyt badeværelse. For så havde jeg nok fået grå hår før tid. Til gengæld så lærer man af sine fejl, så næste gang vi skal renovere badeværelse, bliver det helt sikkert en del mindre problemfyldt. Det har nemlig ikke været helt uden komplikationer, at vores nye badeværelse nu endelig står klart. Den nye sanitet fra Ifö blev dog endelig installeret forrige uge og det eneste vi mangler er nu, at få malet væggen over fliserne når det nyopsatte filt er tørt, male faldstammen, montere holdere til sæbedispenser og håndsæbe samt opsætte nyt badeværelses lys, så man rent faktisk kan se sig selv i spejlet.

Læs også: New Bathroom: Part II – Sanitation & Mock-up

ifo-07bathroom-update-ifo-spira-04

Når man har at gøre men et lille bitte Nørrebro badeværelse, så skal der nogle gange tænkes i ekstremt kreative løsninger, for ikke at skulle gå på kompromis med detaljer og det færdige resultat. Hvilket kan give en del udfordringer, hvis man er ligeså detaljeorienteret og perfektionistisk som jeg selv… Jeg er bl.a. selv endt med selv, at skifte rørføringen og pungvandslåsen under vasken, da vores VVS’er havde sat hvidepalstisk rør op og ikke krom, som jeg havde forestillet mig. Som jeg skrev i forrige indlæg, så faldt valget sanitetsmæssigt, på det pæne og miljøvenlige Spira Art toilet fra Ifö samt den pladsbesparende rektangulære Icon håndvask med hanehul i højre side (som vender ind mod væggen på vores badeværelse). Rørlægningen på vores badeværelse ligger primært udenpå væggen, hvilket jeg slet ikke have overvejret skulle blive en forhindring ift. valg af armaturer. Håndvaskbatteriet skal nemlig have en speciel funktion, en omskifter, så den kan tilkobles brus der blot skal monteres på væggen, uden blandingsbatteri. Det er er smule indviklet og det har kostet mange telefonsamtaler med vores VVS’er og rigtige mange besøg i det lokale byggemarked, før resultatet blev som jeg ville have det. For at gøre en lang historie kort, så findes der kun ét håndvaskarmatur med omskifter til brus (der ikke er til bidet) på det danske marked og det er ikke ligefrem verdens pæneste løsning og samtidigt ekstremt upraktisk når man har valgt en vask, hvor hanehullet sidder i højre side og ikke midt for. Noget der virkelig ærger mig nu hvor alt andet spiller og vi har fået installeret det flotte sanitet.

Hvis I er stået helt af på VVS snak, så forstår jeg det godt og jeg vil derfor spare jer for yderligere detaljer omkring vores processen.

bathroom-update-ifo-spira-01ifo-03

toilet IFÖ SPIRA ART toiletbræt IFÖ SPIRA skylleknap IFÖ SPIRA håndvask IFÖ ICON

Hvorom alting er, så er den nye sanitet er monteret og badeværelset ER færdigt! Det eneste der mangler er en smule maling og noget nyt belysning. Jeg kan næste ikke beskrive hvor stor en forkskel det allerede har gjort, at vi har fået skiftet den gamle sanitet ud med noget nyt, lækkert og kalkfri ikke mindst. Det er en ren fornøjelse at opholde sig på badeværelset samt gøre rent. Jeg havde bevidst valgt sanitet med det rengøringsvenlige glasur Ifö Clean, som forhindrer at kalk og snavs sætter sig fast samt en Ifö Spira skylleknap med indbygget WC rens (smart!). De der bor på Nørrebro, ved hvor meget kalk der er i vandet! Selvom det viste sig at blive lidt af en udfordring, så er jeg meget virkelig glad for resultatet og valget af sanitet, som føltes som ren luksus sammenlignet med vores gamle. Det ser måske ikke ud af meget på billederne, men tro mig, der er sket store forandringer og der er en verden til forskel! Når de sidste ting er på plads viser jeg før/efter billeder, så man virkelig kan se forbedringerne.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCREENSHOTS #12