SILK SHIRT & DENIM

NEW SIGNATURE SCENT: ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION

colud-collection-04


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er stor fan af Zarkoperfume og duften Ménage À Trois har længe været en personlig favorit. I løbet af sommeren har den dog fået hård konkurrence af den seneste tilføjelse til Zarkoperfume porteføljen, den nye Cloud Collection. Den nye parfume er til og med lidt af en revolution, da det er en “levende parfume” med duftolie der flyder under vandet i stedet for på overfladen, som giver et smukt visuelt udtryk. Molekylerne er indkapslet af vandet og udvikler en individuel, fin duft når væskerne blandes (duften aktiveres ved at ryste parfumen i 4 sekunder) og den kommer i kontakt med huden.

Læs også: K-Beauty: Dr. Belmeur, Snail Mucus & Bubble Masks 

Cloud Collection er den første parfume i verden, der reagerer på dets omgivelser, vejret og hudens ph balance. Parfumen skifter udseende i flakonen, alt efter temperaturen i rummet, hvor den kan gå fra klar til uigennemsigtig til mælkeagtig og “skyet”. Duften har noter af sanddorn, jasmin og mørk træ, som giver en tung, varm duft uden at blive kvalm. En palette jeg altid går efter når det kommer til dufte. Cloud Collection parfumen går faktisk så godt i spænd med mine præferencer, at det blevet en ny signatur duft.

wearemad-zarkoparfume-cloud-collection-shopFOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILK SHIRT & DENIM