NEW SIGNATURE SCENT: ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION

FALL EDIT: 3 PAIRS OF CLASSIC SHOES MADE FOR WALKING

ellos-sko-guide-01


SPONSORED BY ELLOS


I samarbejde med Ellos har jeg valg mine favorit sko til efteråret blandt alle de fine nyheder på webshoppen. Det var svært at vælge i det store sortiment, men efter at have kigget kategorierne igennem faldt valget på tre par ret klassiske sko. Et par beige pumps fra Ellos eget mærke, som kan bruges til hverdag eller med en kjole til lidt finere anledninger, et par sorte pumps fra Vagabond med en chunky hæl og et par Chelsea boots fra Ellos Premium kollektion, som har været på min fall wishlist denne sæson.

Komfort havde første prioritet da jeg valgte de tre par sko og det var vigtigt, at skoene kunne bruges til hverdag eller i det mindste som skiftesko til tasken, til dage som påkræver et sko skift.

Læs også: Budget Catch: 5 Transition Coats

ellos-sko-04 ellos-sko-spot-01

Man går aldrig fejl af en klassisk beige pump i skind eller ruskind, og så er hælen på de smukke Nora pumps ikke alt for høj, så de rent faktisk også kan bruges til hverdag. Udover hælden, så forlænger beige eller nude sko benene og hvem vil ikke gerne have et par centimeter ekstra? Over har jeg stylet dem med et par jeans for et mere afslappet look, men jeg forestiller mig at de også bliver gode med en kjole til særlige lejligheder. Skoene er endda nedsat med -30% på Ellos webshop lige nu.

wearemad-stella-nova-tweed-blazer-vagabond-suede-pumpsellos-vagabond-olivia-pumps

Jeg faldt med et for de smukke sorte pumps i ruskind og chunky hæl fra Vagabond. Modellen er klassisk, men samtidig rammer den tidens tendenser ret godt og vil kunne styles med eller uden strømper til f.eks. jeans og en tweed blazer, som her, eller en nederdel eller kjole med print.

wearemad-stella-nova-tweed-blazer-vagabondEt par klassiske Chelsea boots har været et must på min fall wishlist og Tuscon støvlerne med brogue detaljer rammer perfekt det jeg havde forestillet mig. Lissom de beige pumps er støvlerne også lige nu nedsat med -50% på Ellos webshop.

ellos-sko-spot-02FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SIGNATURE SCENT: ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION