FALL EDIT: 3 PAIRS OF CLASSIC SHOES MADE FOR WALKING

LAVENDER KNIT AND PEPITA SKIRT (AND A MOST WANTED ITEM)

ganni-lavender-knit-mohair-pepita-skirt


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit GANNI earrings HVISK skirt H&M sunglasses LE SPECS hand wash AESOP bag THE ROW boots ZARA

Jeg har efterhånden Matchesfashion mistænkt for, at sende falske “Your wishlist item is back on stock” mails til mig hver til hveranden dag, som det er tilfældet med The Last Lolita solbrillerne over fra Le Specs, bare for at få mig ind på webshoppen. For hver gang jeg klikker videre fra linket i mailen til webshoppen er solbrillerne udsolgt. Også selvom jeg et par gange har være virkelig hurtig på tasterne… Hvorom alting er så måtte de gerne snart komme tilbage på lager, så jeg kan få dem med de næste par måneder, hvor jeg har et par rejser på programmet.

Læs også: Get The Look For Less: Balenciaga Flower Print

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

 • Louise

  Jeg har selv købt solbrillerne på Le Specs hjemmeside. Der er de på lager og de leverer til Danmark 🙂 blot et tip.
  //Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Det endte jeg så også med igår, blot på den tyske side 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL EDIT: 3 PAIRS OF CLASSIC SHOES MADE FOR WALKING