LAVENDER KNIT AND PEPITA SKIRT (AND A MOST WANTED ITEM)

8 THINGS I WANT TO DO IN SEPTEMBER…

wearemad-figs-net


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


I anledningen af at vi er lidt over halvvejs igennem september, har jeg fundet 8 gode bud på tin, jeg vil få resten af måneden til at gå med. En weekend getaway, en tur i biografen, en ny bog og kvalitetstid på sofaen er blot nogle af de ting jeg ser frem til de næste par uger…

Læs også: 15 Things I Don’t Get… (#2)

 1. Se den nye film Mother! af Darren Aronofsky med Jennifer Lawrence og Javier Bardem. Efter at have set IT i biografen tidligere på ugen, som desuden var virkelig god på en meget overraskende Stranger Things-agtig måde, har jeg genopdaget horror/gys genren.
 2. Slænge mig i min nye grønne sofa, som bliver leveret i morgen! Efter en måned uden sofa bliver det ren luksus, at kunne sidde blødt og behageligt igen.
 3. Forbi den nye Sephora i Købmagergade og kigge på K-Beauty (og måske den nye Fenty Beauty kollektion). Jeg har brugt min sidste Egg Cream Sheet Mask fra Too Cool For School, som gør undervæker for tør hud, og så skal jeg kigge lidt nærmere på denne BB Sleeping Mask og Gensing BB Cream fra Erborian.
 4. Spise masser af friske finger, som er i sæson netop nu!
 5. Tage på weekend getaway til… I forbindelse med min kærestes fødselsdag senere på måneden, har jeg booket en forlænget weekend et sted, som jeg af gode grunde ikke kan afsløre endnu, da det er en overraskelse. Selvom jeg ikke benyttede mig af Travelbird denne gang, da jeg havde nogle meget specifikke flytider at tage hensyn til, så fandt jeg alligevel nogle ret gode bud på siden. Det kræver blot, at man er lidt mere fleksibel.
 6. Investere i en ny dunjakke fordi “winter IS coming”! Lige nu har jeg udset mig denne grønne dunjakke matchet med denne camelfarvede hue. Har fundet to andre gode bud her og her.
 7. Gå i gang med at læse The Girls af Emma Cline, som jeg købte tildligere på måneden.
 8. Spise middag på den nye MadKlubben på Frederiksberg med Society B.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Tak for inspirationen! Jeg var også inde og se IT i går. Jeg var vild med, at det ikke bare var sådan en plat gyser, men der faktisk var et helt psykologisk perspektiv af den. Sofaen er jeg godt nok lidt misundelig på … nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Camilla
   Jeg blev også meget overrasket over filen, en af de bedre jeg har set længe! Og tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAVENDER KNIT AND PEPITA SKIRT (AND A MOST WANTED ITEM)