8 THINGS I WANT TO DO IN SEPTEMBER...

BROSTE COPENHAGEN AUTUMN/WINTER 2017 VELVET FURNITURE

wearemad-broste-copenhagen-furniture


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Da jeg blev præsenteret for den nye AW17 kollektion fra Broste Copenhagen i Dinesen’s showroom ved søerne i København tilbage i foråret, forelskede jeg mig i den nye velour serie fra interiør brandet. Det er første gang Broste Copenhagen lancerer en møbelkollektion og den er i min optik en meget vellykket debut. Farvepaletten er støvet og valgt for at henlede opmærksomheden på de minimalistiske silhuetter, kombineret med interessante overflader og udsøgte materialer.

Læs også: Interior: Kitchen Up-Date

Især møblerne i velour gjorde indtryk og én style, den rustrøde eller caramel farvede chaiselong, da den ville være perfekt i vores nye gæsteværelse. Et gæsteværelse der dog har lidt lange udsigter, da det først bliver en realitet om 2 år, når min kæreste og jeg overtager hans fars lejlighed… Man kunne jo håbe, at den smukke chaiselong bliver en del af det faste sortiment hos Broste Copenhagen.

broste-copenhagen-wind-chaiselongbroste-copenhagen-aw17-sofa-01

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 THINGS I WANT TO DO IN SEPTEMBER...