BROSTE COPENHAGEN AUTUMN/WINTER 2017 VELVET FURNITURE

TWEED BLAZER AND A FRESH CUT

wearemad-stella-nova-tweed-blazer


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer STELLA NOVA knit STELLA NOVA jeans WEEKDAY flats ZARA sunglasses WEEKDAY

Den opmærksomme læser har måske bemærket, at længden på mit hår er gået fra ret lang til lidt kortere over de seneste par uger? Da jeg kom hjem fra Marbella kunne jeg ikke udskyde det længere og måtte booke en tid til, at få studset spidserne hos Gun-Britt. Jeg har det med at lade mit hår stå til alt for længe, før jeg får taget mig sammen til at blive klippet – og denne gang trængte mine spidser virkelig til en kærlig hånd. Det er utroligt så stor en forskel det kan gøre for, at få klippet så lidt (5-7 centimeter) af længden ift. hvor meget det letter styling og giver et helhedsudtryk af et sundere hår. Men nu var det også omkring et år siden jeg var blevet klippet sidst.

Udover længden blev der også tyndet lidt ud i volumen da min hår er meget tungt og så fik jeg en GB Split Ends Serum med til at pleje spidserne, minimerer frizz og gør dem lettere at rede ud, så de forhåbentlig holder sig pæne længere. Dermed ikke sagt at der skal gå et år før jeg skal til frisøren igen.

Læs også: Silk Shirt & Denim

stella-nova-blazer-03

FOLLOW ON INSTAGRAM

7 COMMENTS

 • Maria

  I need it 👌🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Den blazer er gudesmuk! Ved du hvornår den kan købes? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Elisabeth
   De skulle meget gerne have den i Magasin, bare ikke online 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det her outfit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Dine billeder er bare så ekstra flotte for tiden! Er du begyndt at redigere på en ny måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Maria
   1000 tak! Jeg har lavet mit eget filter i Photoshop, som jeg egentlig bare bruger på alle billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROSTE COPENHAGEN AUTUMN/WINTER 2017 VELVET FURNITURE