BEST OF BEAUTY: PRODUCTS I'VE USED UP AND LIKED

HOME OFFICE

wearemad-home-office-design-letters-message-board-broste


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


message board DESIGN LETTERS pin board PLEASE TO BE SEATED lamp HOUSE DOCTOR rug ELLOS desktop computer APPLE table EGON EIERMANN pouf BROSTE COPENHAGEN chair FERM LIVING vase GIACOMO ALESSI box NOMESS COPENHAGEN

De fleste af ugens dage tilbringer jeg på hjemmekontoret og med vores omfangsrige opgradering at lejligheden, som jeg forhåbentlig snart kan vise det færdige resultat af, er min arbejdsplads også blevet rykket lidt rundt. Den er faktisk kommet ind i et helt andet rum og hvis ikke allerede vi havde den fine bordplade lavet af gamle brædder, som bare skal monteres på væggen, så havde jeg nok investeret i det smukke industielle Egon Eiermann bord. Jeg kan godt lide store skriveborde, hvor der er god plads til at lave små stationer og brede sig. Derudover drømmer jeg om et par nye kontorstole og den smukke grønne stol måtte gerne flytte ind, det gælder desuden også denne pink stol fra Egon Eiermann. Et lidt mere budgetvenligt alternativ kunne være denne bløde velour stol fra Ellos, som desuden også leverer det smukke tæppe til en virkelig god pris. Sidst men ikke mindst skal jeg have klikket et af de fine message boards fra Design Letters hjem – spørgsmålet er blot hvilken farve? Grå, sort, blå eller pink?

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BEAUTY: PRODUCTS I'VE USED UP AND LIKED