OUTLET SHOPPING: THE INSIDER, NEUMÜNSTER

GOLDEN DELIGHTS

maanesten-smykker


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jewellery MAANESTEN

Mine øre har fået ny udsmykning i form af de fineste forgyldte smykker fra Maanesten. Smykkerne er ikke online endnu, men kommer i løbet af de næste par uger. Jeg er ret vild med de tre ørestikker hver især og sammen, og især de små gyldne sole syntes jeg er rigtig fine. Efter at have haft mine favorit hoops, disse chunky hoops fra Jane Kønig, på næsten hver dag siden jeg fik dem er det nu alligevel rart med lidt forandring.

Læs også: Budget Catch. Oval Orange Sunglasses

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTLET SHOPPING: THE INSIDER, NEUMÜNSTER