BUDGET CATCH: 5 MIDI DRESSES

LATELY #51

wearemad-lately-01


INDEHOLDERE REKLAME-LINKS


Hermed et lille tilbageblik på ugerne der er gået siden sidst, som har budt på en hel masse rare stunder, en stædig forkølelse, efterår og en masse andet, som der ikke rigtig kunne blive plads til i dette indlæg. På set seneste har jeg (blandt andet)…

Læs også: Lately #51

…fundet et nyt yndlingssted sted på Frederiksberg og matchet årstiden med min garderobe.

wearemad-lately-02 …besøgt føromtalte nye yndlings spot, nemlig vidunderlige Fasangården i Frederiksberg Have, i forbindelse med et pressevent.

wearemad-lately-03 …forsøgt at bevare sommerensgløden (eller mangel på samme) med to nye skønhedsfavoritter fra La Mer (Soleil de La Mer og The Renewal Oil) og og luftet min nye ternede frakke fra H&M (den er udsolgt online, men findes lignende her)

wearemad-lately-04 …været iført dette outfit og skrevet en liste med 8 ting jeg vil lave resten af september.

wearemad-lately-05 …fået en ting for melted avocado sandwich og genoptaget mit abonnement hos Posy. Jeg har valgt markbuketten denne gang og i søndags smed jeg buketten ud efter at den havde stået i næsten 2 uger!

wearemad-lately-06…været iført endnu smuk sæt, her fra Maché, og taget en time out i den nye sofa (!) for at komme mig ovenpå min forkølelse, som nu hjemsøger mig på 2. uge.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUDGET CATCH: 5 MIDI DRESSES