KOREAN BEAUTY: THE BEST SHEET MASKS FOR DEHYDRATED SKIN

EVERYDAY HEELS FOR DYNAMIC COMFORT & PERPETUAL NATURAL MOTION

ecco-shape-05


SPONSORED BY ECCO


Jeg elsker sko med høje hæle, men jeg indrømmer gerne at de ofte bliver fravalgt til fordel for noget mere komfortabelt når jeg skal ud af døren eller er på udkig efter nye sko. Når man lige som jeg cykler og går meget hver dag, er det essentielt at fodtøjet kan “følge med”, er behageligt, sidder godt på foden og er godt at gå i. Derfor har jeg også været ret spændt på den nye Ecco Shape AW17 kollektion, som er udviklet med henblik på at give et komfortabelt fundament via et bredt udvalg af højhælede sko inden for de tre kategorier: office, casual og formal.

Læs også: Tweed Blazer And A Fresh Cut

Der findes en del ret fine modeller fra den nye Ecco Shape AW17 kollektion, men efter lidt overvejelser faldt valget på to meget forskellige sko. En flad sko af skind i brogues-look med snøre samt en klassisk feminin pump i blødt skind med detaljer på hælkappen. Jeg er overrasket over hvor godt skoene rent faktisk sidder på foden, og hvor stor en betydning konstruktionen og de indbyggede forfodspuder samt sålen har for komforten. Jeg vil næsten gå så langt, som at sige at sålen er “bouncy” når man går på den, hvilket er første gang jeg har oplevet det med en pump.

wearemad-ecco-shape-01

ECCO: NATURAL SHAPE & DYNAMIC COMFORT
Siden Ecco blev grundlagt i den jyske by Bredebro i 1963 har missionen for danske skobrand været “Free The Foot”. En grundidé der tilbage i 60’erne kom til udtryk i den velkendte fodformede sko, og der via Ecco’s DNA i dag er ført videre i et innovativt dansk designhus anno 2017. Ecco står for kvalitet, gode materialer og dynamisk komfort, hvor skoen skabes omkring foden – og ikke omvendt. Det er tanken om mennesket i evig bevægelse og samspillet mellem læder, kontruktion og materialer, som alt sammen produceres af Ecco fra ko til sko, så at sige, der gør brandet til en unik aktør. Ecco er i dag repræsenteret i 94 lande og var rent faktisk det første skomærke, der introducerede logoet som et relief i skoenes sål (så logoet satte et aftryk i skoens fodspor), hvilket var en lille revolution indenfor datidens markedsføring i skobranchen.

ecco-shape-04

FOLLOW ON BLOGLOVIN

5 COMMENTS

 • Louise

  Jeg synes ikke, jeg kan se modellen inde på deres hjemmeside under Shape?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jakken 😍😍😍😍
  Hvor er den mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Malene
   Den er fra Sparkz, men kan se at den ikke er online endnu. Prøver lige at finde ud af hvornår den lander 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Tak 🙂 Den har en smuk smuk farve

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Update: Jakken er desværre komplet udsolgt online, men kan måske stadig findes i butikken i Lyngby :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOREAN BEAUTY: THE BEST SHEET MASKS FOR DEHYDRATED SKIN