EVERYDAY HEELS FOR DYNAMIC COMFORT & PERPETUAL NATURAL MOTION

NEW SEASON SNEAKERS

sneakers-roots-filling-pieces-eytys-angel-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


1. speed trainers BALENCIAGA 2. 990 running  NEW BALANCE 3. manhattan ACNE STUDIOS 4. air max 95 NIKE 5. angel EYTYS 6. roots runner knit FILLING PIECES

Jeg har længe været på udkig efter et par nye “statement” sneakers til efteråret. Da jeg var i Neumünster forrige uge købte jeg et par grønne 780 fra New Balance, der af min kæreste allerede har fået tilnavnet “Shrek-skoene”. Hvorfor jeg også er på udkig efter sneakers i lidt mere neutrale farver, som kan matche mere i min garderobe. Det er dog gået op for mig, at jeg får svært ved at vælge ét par blandt sæsonens mange cool bud. Både Acne Studios nye Manhattan sneakers, Eytys bastante millennial Angel sneakers, Balenciaga og Filing Pieces “strikkede” sneakers samt de mere klassiske bud fra New Balance og Nike måtte gerne flytte ind i garderoben.

Læs også: Budget Catch: 5 Midi Dresses

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERYDAY HEELS FOR DYNAMIC COMFORT & PERPETUAL NATURAL MOTION