NEW SEASON SNEAKERS

15 FAVORITES IN SEPTEMBER

sep17


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


September er gået på hæld og det betyder, at det atter er blevet tid til en ny liste med 15 favoritter. En liste der byder på lidt af hvert fra film til podcasts, nye favoritter i garderoben, på badeværelseshylden og i hjemmet, et nyt movement og lidt til. Hermed 15 nye favoritter fra September…

Læs også: 15 Favorites In August

#1 Frede og Sidsel’s nye podcast SMART The Podcast, som handler om alt og intet. Det er lissom at have to veninder på besøg der hyggesnakker, uden at man selv behøver at deltage i samtalen – i særdeleshed når Frede rent faktisk referer til mig og mine nye røde støvler i afsnit 2.

#2 Outletshopping i Tyskland! Læs min mini-guide til Designer Outlet Neumünster, som jeg besøgte tidligere på måneden her.

#3 Den nye Minerals voksserie fra Maria Nila, som udover at være virkelig fin også plejer håret og er 100% vegansk.

#4 Vores nye badeværelse, som efter mange måneder endelig blev færdigt! Det føles som en drøm, at gå i bad under det nye rain shower og så er det simpelthen bare blevet så fint. Fjerde og sidste del af projekt “nyt badeværelse” med før/efter billeder kommer online start november.

#5 Weekend getaway i form af overraskelsen til min kærestes fødselsdag, som jeg har dokumenteret på min Story i løbet af de seneste par dage.

#6 Fantastiske DRUUM, som er det B&B jeg også boede på sidst jeg var i Bruxelles. Denne gang bor vi i Cathérine Lommée værelset, som også er virkelig fint.

#7 Cliniques ikoniske Take The Day Off Cleansing Balm, som kan bruges sammen med micellar vand og lige nu er nedsat med -15% her.

#8 Tradono’s nye Noktober movement (som godt nok først starter i morgen d. 1. oktober, men alligevel skal med på månedens liste da man jo passende kan bruge søndagen på at rydde ud i garderoben og forberede sig mentalt på ikke at skulle købe nyt tøj i oktober). Igennem hele oktober sætter Tradono nemlig fokus på, at minimere tøjspild igennem deres kanaler og opfordrer alle til, at tænke lidt mere over hvad man bruger sine penge på. Hvis man har lyst til, at være med i udfordringen vil Tradono gerne belønne en heldig Noktober vinder med et spaophold for 2 personer på Ystad Saltsjöbad inklusiv en 3-retters middag til en værdi af 4085 SEK. Du kan læse mere om Noktober og tilmelde dig udfordringen samt deltage i konkurrencen her.

#9 Vores nye grønne veloursofa som danner backdrop for billedet over. Den er meget bedre end forventet og jeg glæder mig til, at vise flere billeder af den!

#10 Det smukkeste blomsterprint i form af denne nederdel af fra Gestuz’s recycle kollektion. Printet findes også i en virkelig fin kjole her.

#11 Sephora’s nye Mixology palette med øjenskygger i nude og bronze, som passer perfekt til en “no makeup makeup look”.

#12 Sheet masks! Jeg har sagt det før, jeg er hooked. Hvorfor jeg skrev endnu et indlæg om den fantastiske Sydkoreanske opfindelse tidligere op ugen her. Sidsel tipsede om dette smarte sheet mask cover, som sikrer at de mere glatte af slagsen ikke glider af ansigtet. Masken fra Starskin kan købes her.

#13 Strik! Selvom jeg ikke er meget for at sommeren definitivt er slut, så kan jeg ikke sige mig helt fri for at syntes det er lidt hyggeligt at kunne iføre mig en varm strik. Seneste tilføjelse til garderoben er denne lyserøde strik fra Modström.

#14 Den nye IT film, som jeg så tidligere på måneden. Den overraskede virkelig positivt og jeg syntes faktisk den er så vellykket, at den havner på en top 3 over bedste film jeg har set i 2017. Mon ikke også den nye Blade Runner 2049, som jeg skal se på fredag, kommer til af figurere høj på favoritlisten…

#15 Mine NYE SOLBRILLER fra Le Sepecs, som det endelig lykkedes mig at få fat i efter at have gennemsøgt internettet i flere måneder.

FOLLOW ON BLOGLOVIN

2 COMMENTS

 • Weekend getaways er det bedste. I sidste måned stod den på Amsterdam – og næste måned er det Hamburg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Det lyder vildt lækkert! Elsker Hamborg (!) og har stadig Amsterdam tilgode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SEASON SNEAKERS