BUSINESS CASUAL: BLAZER & STATEMENT SNEAKERS

CHECKED COAT & SOFT KNIT

wearemad-six-ames-hm-pepita-03


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat H&M (SIMILAR) knit SIX AMES jeans WEEKDAY shoes ZARA sunglasses GANJI watch LONGINES

Efter 3 dage i det skånske er jeg så småt på vej retur til København. Hvad alt det jeg har delt på min story de seneste dage er gået ud på vil jeg fortælle mere om senere. Imellemtiden vil jeg lige dele et par af mine garderobefavoritter på tiden bestående af, et par efterhånden ret ofte omtalte jeans fra WEEKDAY, blød strik og tern.

Apropos garderobe så sælger jeg atter engang ud af garderoben på efterårets første Tradono Market på Papirøren søndag fra 10-17. Jeg har virkelig ryddet godt ud denne gange og tror faktisk aldrig, at jeg har haft så meget tøj, sko og accessories med. Så hvis du gerne vil gøre et kup, så kig forbi! Det er også stadig muligt, at blive en del af Tradono’s nye Noktober challenge, som handler om ikke at købe nyt tøj hele oktober, men i stedet fokusere på at genbruge tøj og samtidig deltage i konkurrencen om et lækkert spa ophold på Ystad Saltsjöbad samt middag. Du kan læse meget mere om konceptet her.

Læs også: Tweed Blazer & A Fresh Cut

six-ames-hm-pepitaFOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Lykke

  Sætter du også dit tøj på Tradono appen ? Hvis man nu ikke har mulighed for at komme derud fysisk ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Lykke
   Det er desværre lidt for tidskrævende, at uploade det hele til app’en men det kan godt være at nogle af de ting der ikke bliver solgt kommer på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSINESS CASUAL: BLAZER & STATEMENT SNEAKERS