CHECKED COAT & SOFT KNIT

BEST OF BEAUTY: “TAKE THE DAY OFF” CLEANSING BALM

clinique-take-the-day-off-cleansing-balm


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


cleansing balm CLINIQUE

Efter længere tids fravær blev Clinique’s klassiker Take The Day Off Cleansing Balm reintroduceret på det danske marked nogle år tilbage. Det var dog først indtil et par uger tilbage, at jeg blev bekendt med produktet via Youtube. Den ikoniske balm er en fast bar, som omdannes til rensolie når den kommer i kontakt med huden. Produktet renser og fjerner effektivt makeup og kan tages af med en serviet eller micellar vand.

Som alle andre af Clinique’s produkter er balmen mild mod huden og uden parfume. Produktet opløser makeup og kan fjernes med en papirserviet eller micellar vand – hvilket særligt tiltalte mig, da jeg faldt over anbefalingen. Jeg har tidligere skrevet om min renserutine med micellar vand, som jeg bruger religiøst. Dog skal der som regel bruges ret meget micellar vand samt vatrondeller for, at fjerne alle rester af makeup og jeg har derfor været på udkig efter et supplerende og effektivt renseprodukt, som kan bruges uden vand. Take The Day Off Cleansing Balm efterlader desuden en smule af olien på huden, hvilket gør at den egner sig rigtig godt til tør hud. Efter at have brugt balmen et par dage er jeg allerede ret begejstret og glæder mig til, at se om den kan være med til at afhjælpe tør hud igennem vinteren. Koden CLINIQUE giver -12% rabat på alle produkter her.

Læs også: Korean Beauty: The Best Sheet Masks For Dehydrated Skin

clinique-take-the-day-off

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKED COAT & SOFT KNIT