ERDEM X H&M

15 THINGS I DON’T GET… (#3)

wearemad-15-tings-i-dont-get


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Der er så meget jeg ikke forstår. Hvorfor de ikke har McFeast i Belgien, livet før vores nye sofa, hvordan det kunne tage mig +12 måneder at aflevere et par sko til skomager, denne taske (og prisen ikke mindst for slet ikke at tale om dette look) samt 15 andre ting nedskrevet i denne liste…

Læs også: 15 Things I Don’t Get… (#2)

 1. Hvordan det kan være så svært, at få den taxa man bestiller? Ventede 40 min. sidste søndag og måtte ringe 2 gange, hvorefter jeg endte med at fange en taxa på gaden. Uber please kom tilbage!
 2. Folk der klipper negle i offentlighed. Please don’t.
 3. Hvorfor skraldespanden altid vælter, hvis jeg sætter den på køkkengulvet inden jeg går ned med den?
 4. Hvordan det kan være så svært for mig, at komme ned i det træningscenter jf. punk #8 på denne liste med 8 ting jeg vil lave i oktober.
 5. Hvor lang tid det tog for mig at løbe (gå) 5 km på løbetbåndet, da jeg først kom ned i føromtalte træningscenter. But it was worth it!
 6. Hvorfor mange ikke geotagger eller tagger restauranter, hoteller mm. når de poster billeder på IG fra rejser? Det ville bare gøre alting meget lettere.
 7. Hvor mange sindsygt lækre hoteller, villaer og resorts der findes på Bali – og hvor vigtig det er at undersøge beliggenheden grundigt inden man booker, da man nemt kan ende med at bo langt ude på landet langt fra al civilisation.
 8. At jeg skal rejse alene for første gang i 5 år til november… til you guessed it, Bali! Godt jeg får selskab af de her to (her og her) lidt inde i rejsen.
 9. Hvor travlt jeg egentlig har med, at få alt på plads ift. det projekt jeg skal ned og arbejde med…
 10. Hvorfor den perfekte singlet er udsolgt i min størrelse? Den lyserøde med glimmer kunne selvfølgelig være et alternativ, hvis altså ikke der havde været lige lovligt meget meget Spice Girls over den…
 11. Hvor usandsynligt lagt tid det tager, at få alt på plads ift. vore mindre “renovering” af lejlighed. Små ting kan tage flere uger, hvilket på ingen måde passer til min tålmodighed.
 12. At det tog 3 uger før der blev monteret ben på vores nye sofa da der manglede 2 skruer, som åbenbart var være at anskaffe…
 13. At vi stadig mangler, at få spartlet, filtet og malet på badeværelset…
 14. Hvorfor det er helt umuligt, at finde den perfekte makeup organizer i plexiglas med skuffer? Dennne box med 3 skuffer fra Nomess ville være et godt bud, hvis den havde haft lidt flere rum lissom denne, som desværre lige præcis er for stor til at passe ind i skabet på badeværelset.
 15. Hvordan jeg nogensinde har kunne leve uden denne grill-fætter? Den er vitterligt genial til at lave avocado melt eller tun sandwiches! (Se bare her) Havde ikke noget imod at opgradere til en lidt smartere model.

 

FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ERDEM X H&M