NEW SEASON: TAILORED TROUSERS & LOW-TOP TRANIERS

SHOPPING: 6 NEW ITEMS FOR MY FALL WARDROBE

hm-flower-dress


SPONSORED BY FISKETORVET


Med fokus på efterår, og efterårsmoden i særdeleshed, var jeg tilbage i september forbi Fisketorvet Shopping Center for, at finde mine favoritter til efterårsgarderoben. Fisketorvet er en favorit når det kommer til shopping centre i København. Dels fordi det ligger inde i byen og har et stort udvalg af butikker, inklusiv et par af mine highstreet favoritter, samt lækre spise muligheder, heriblandt også et par af mine favoritter – Lele Street Kitchen er en af dem og den anden starter med Mc og ender med Donald’s… Så har jeg vist ikke sagt for meget.

Jeg elsker at shoppe alene, hvilket også var tilfældet da jeg cyklede mod Fisketorvet en solskinsdag tilbage i september. Jeg har ofte udset mig nogle ting hjemmefra og har som regel styr på 2-3 items, som jeg går efter. Der indgår som regel også en form for fast rute, dermed ikke sagt, at jeg ikke lader mig inspirere undervejs. Jeg opdagede bl.a. Apoteket Fisketorvet, som har et virkelig godt udvalg af nogle af mine franske skønhedsfavoritter som bl.a. Bioderma og Avéne. Men nu skulle det jo ikke handle om skønhed, men derimod mode. Den blomstrede kjole fra H&M og den ternede nederdel fra Zara var 2 af de items jeg havde udset mig hjemmefra, de røde støvler, den gule strik og de fine accessories var items jeg faldt for undervejs. Den gule sweater viste sig, at passe perfekt over den blomstrede kjole og blev et rigtig godt impulskøb, som jeg allerede har brugt meget sammen med både kjole, nederdel og jeans.

Læs også: Outlet Shopping: The Insider, Neumünster 

fisketorvet-02Det fineste sæt bestående af ternet nederdel fra Zara og gul alpaca strik fra H&M og røde støvler med sæsonens kitten heel fra Zara.

fisketorvet-fall-shopping-01Gyldne efterårs accessories fra Pico, købt i Bahne.


Selvom jeg havde en hyggelig eftermiddag alene med shopping og en lille kaffepause på Fisketoevet, så var jeg dog ikke helt alene. Jeg havde nemlig en kameramand i hælene, som filmede et lille spot undervejs til Fisketorvet’s facebook side, som kan ses her. Det blev til nogle ret gode og brugbare efterårsfund, hvis jeg selv skal sige det, og jeg elsker at stikken kan mixes og matches med både nederdel og kjole, hvilket også gælder for støvlerne og de gyldne accessories.

fisketorvet-fall-shopping-04Ingen shopping uden kaffepause!

fisketorvet-shopping-02Yndlings restauranten og den smukke fiskestime i midten af centret, som glimter smukt når sollyset strømmer ind af tagvinduerne.

fisketorvet-shopping-01Break og smukke efterårsfarver hos H&M

fisketorvet-fall-shopping-07FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Christine

  Ved du om kjolen er online? Er det Trend? Den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Christine
   Umiddelbart har kjolen ikke været online, ellers blev det meget hurtigt udsolgt? Jeg tror faktisk ikke at den er fra Trend?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SEASON: TAILORED TROUSERS & LOW-TOP TRANIERS