SHOPPING: 6 NEW ITEMS FOR MY FALL WARDROBE

GREEN PUFFER JACKET

wearemad-lucy-jeans-daniel-wellington


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


puffer jacket MADS NØRGAARD knit COAT PEOPLE sunglasses LE SPECS jeans MADS NØRGAARD bag CALAJADE sneakers EYTYS hoops PICO necklace BLUE BILLIE

Min samling af puffer jackets er efterhånden til at tage og føle på. Ikke desto mindre, så har jeg netop tilføjet endnu en til samlingen. En armygrøn, som matcher sæsonen og passer perfekt med et par mørke jeans og en varm strik. Jeg forestiller mig at den også kommer til at gå rigtig fint med mine nye hvide chelsea boots, som jeg netop har klikke hjem fra &OtherStories eller disse cool snow boots fra samme brand.

Læs også: York Yellow & Blue Jeans

wearemad-mads-norgaard-technica-charly-puffer-jeans
FOLLOW ON BLOGLOVIN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING: 6 NEW ITEMS FOR MY FALL WARDROBE